Svane Design

Svane Design er en dansk møbelvirksomhed, som blev grundlagt i 2008 af Vagn Jensen. Særligt er møbelvirksomheden kendt for sine kvalitetsrige og stilrene møbler til spisestuen og dagligstuen, som er yderst funktionelle i hverdagen. Sortimentet byder på stilrene og komfortable sofaer, ligesom du også kan finde plankeborde og spisebordsstole til spisestuen.

Med Svane Design får du kvalitetsrigt dansk design, der følger tidens trends og tendenser.

Gå på opdagelse i vores udvalg af møbler fra Svane Design, og find lige præcis det møbel, der matcher din personlige stil.

En stilren dagligstue i dansk design

Svane Design designer og producerer flere møbler til dagligstuen med nordisk sjæl. Alle deres møbler er i dansk design, og alle produkter er europæisk produceret. De står bag et stort udvalg af sofaer, hvor du finder flotte 2 personers sofaer og 3 personers sofaer. De kan købes som et samlet sæt eller hver for sig. Udvalget byder desuden også på lækre hjørnesofaer med plads til hele familien.

Når du køber en sofa hos Svane Design, kan du sætte dit helt eget præg på den. Du kan nemlig vælge mellem flere tremmegavle og materialer såsom okselæder, uldfilt og velour. På den måde kan du indrette i dansk design, som samtidig matcher din personlige stil.

Fandt du ikke det, du søgte hos Svane Design? Så kan du tage et kig på vores andre 2 personers sofaer, 3 personers sofaer og hjørnesofaer.

Indret spisestuen med Svane Design

Spisestuen er det rum, som samler familie og gæster. Det er her, man tilbringer tid sammen og deler hyggelige stunder. Derfor skal møblerne i spisestuen naturligvis være funktionelle, men det skal også have et flot udtryk, som stemmer overens med din personlige indretningsstil.

Svane Design byder på et udvalg af rustikke plankeborde i massiv eg, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige understel i sortlakeret jern. Ethvert plankebord er unikt, og der findes ikke to ens. Foruden plankeborde kan du også finde runde spiseborde og stilrene spisebordsstole i et stort udvalg af farver og materialer. Find dit perfekte match, og skab den spisestue, du drømmer om.

Kontakt os for personlig vejledning

Sidder du tilbage med spørgsmål om vores udvalg, eller har du brug for personlig vejledning til at finde det helt rigtige møbel? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Lauridsens Møbler går vi op i at give dig en god oplevelse og service, når du besøger vores webshop.

Lad dig inspirere af vores bolig univers, og skab et hjem med personlighed. Tag også gerne et kig på vores store udvalg af borde og stole. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dit næste møbel!