Plankeborde

Den nordiske indretningsstil, hvor de rå naturmaterialer er i centrum, er aktuel som aldrig før og bestemt ikke på vej ud fra de danske hjem lige foreløbig. Drømmer du om et solidt og lækkert plankebord, er det derfor på tide, at du får gjort noget ved drømmen og får bestilt et af vores flotte plankeborde, hvor der er plads til hele familien. Plankebordene findes i mange forskellige modeller og størrelser, og vi har helt sikkert også det perfekte spisebord af planker til dig.

De smukkeste plankeborde af høj kvalitet

Et lækkert spisebord af høj kvalitet kan holde et helt liv. Sådan er det med de smukke plankeborde, der fås i flere forskellige træsorter her i vores sortiment.

Et plankebord er robust og utroligt flot at se på, og i mange tilfælde bliver det kun pænere med årene, hvis du sørger for at passe godt på det.

Søger du et nyt spisebord, og er du på udkig efter et plankebord med plads til, at hele familien kan sidde sammen og hygge sig rundt om bordet, er det bare med at vælge dit nye plankebord blandt mulighederne her i udvalget. Købet af et plankebord er ikke et, du fortryder, og du kan godt begynde at glæde dig allerede nu til at få dit plankebord hjem.