Comfy sofaserie

Comfy sofaen er den perfekte sofa at slænge sig på til en god film eller en lang lur. Med Comfy sofaen får man en flyder-sofa præcis som man ønsker det! Vælg selv de helt rigtige ben, tekstiler og farver, som passer perfekt til dit hjem. Når du køber din nye Comfy sofa hos Lauridsens Møbler, så er du sikker på at få en sofa som dækker dine specielle behov. Uanset om du leder efter en større eller mindre flyder-sofa, så kan du finde præcis den model som matcher dine ønsker.

Se Comfy brochuren her.

TRYK & SE TEKSTILER OG LÆDERFARVER TIL COMFY SERIEN
Den pågældende vare er kun tilgængelig, med de muligheder der kan tilvælges på hjemmesiden.

Skab selv din perfekte sofa

Når du køber din nye Comfy-sofa hos Lauridsens Møbler, så er du sikker på at få en sofa som dækker dine specielle behov. Uanset om du leder efter en større eller mindre flyder-sofa, så kan du finde præcis den model som matcher dine ønsker.

Vores Comfy-sofaer er af den højeste kvalitet – så er du sikret en god sofa i mange år fremover. Når man vælger at betale lidt mere for sin nye sofa, så er man også sikker på at få en sofa som man bliver glad for, og som kan holde til dagligdagen i hjemmet. En flyder-sofa som en Comfy-sofa kan sammensættes præcis ud fra dine ønsker, og vi hjælper dig gerne med at skabe den perfekte sofa til dig. Tag gerne et kig i vores store sortiment af flyder-sofaer, og gå på udkig i de mange modeller og muligheder.

Lækker komfort med et stilrent udseende

En sofa skal være mange ting på én gang; den skal både se flot ud i stuen og matche med resten af møblerne, og så skal den selvfølgelig også være god at sidde i. Komfort er vigtigt for os, og når du vælger en Comfy-sofa, så er du sikker på at få en dejlig flyder-sofa, som opfylder alle behov. Med sæde- og ryghynder af koldskum og et lag fibervat på toppen, får man en sofa som ikke bare er flot at se på, men også behagelig at sidde i. Vores modulsofaer kan opbygges som man vil, og der er mange muligheder at vælge imellem. Vælg din favoritfarve og tilkøb for eksempel nakkestøtter for endnu større komfort.

Vi hjælper dig med at skabe den perfekte sofa

Hvis du er i tvivl om dit nye køb af flyder-sofa, så står vi til rådighed for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig. Blandt vores modulsofaer er der mange muligheder, og det kan være svært at vælge. Vælg imellem forskellige, flotte slidstærke tekstiler, fine farver og tre forskellige farver ben til din nye sofa. Er du ude efter ekstra komfort kan du tilkøbe en puf i den samme serie, og opleve hvordan en rigtig afslappende sofa-oplevelse kan skabe rammerne for en dejlig aften. Kontakt os for at bestille din nye Comfy-sofa og opdag de mange forskellige valgmuligheder du har, for at skabe den helt perfekte flyder sofa til dit hjem.